10 minuter

Chili Picklad Rödlök

Klassisk 1-2-3 lag med en Touch of Asia. Ett tillbehör som är enkelt att kombinera och toppa rätter och sallader med. Ger även en trevlig färg på resultatet.

Ingredienser

Portioner:

1 dl Perstorps ättika 24%
2 dl Socker
3 dl Vatten
2 msk Bong Asian Fond - Red and Hot
2 Bitar Citrongräs
3 Skivor Ingefära
5 st Rödlök

Så här gör du

Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull, lägg i kryddorna och fonden. Låt lagen koka upp och kyl den sedan. Skiva rödlök tunt och lägg i en patentburk. Slå på lagen, låt den mogna i kylen ett par timmar.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.