30 minuter

Chiligryta Wild West

Gott och smidigt sätt att få resa till vilda western.

Ingredienser

Portioner:

1 kg Blandfärs
1 kg Blandfärs
0.5 dl Olja
5 st Lök, hackad
4 st Vitlöksklyftor, pressad
2 st Röd chili, hackad
4 st Röd paprika, hackad
2 tsk Koriander, torkad
5 msk Tomatpuré
500 g Krossade tomater
4 msk Eko Köttfond, Bong
3 msk Oregano, torkad
500 g Svarta och vita bönor (kokta)

Så här gör du

1. Bryn färsen och bacon i lite olja. Tillsätt lök, vitlök, chili och paprika låt fräsa en stund till på låg värme tills paprika och lök är mjuka. Tillsätt koriander och tomatpuré och fräs lite till.

2. Häll på tomatkross och köttfond låt koka sakta.

3. Låt nu detta sjuda under lock i ca 20 min. Mot slutet tillsätts nu oreganon och bönor.

Servera med bröd eller ris.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.