Chop Suey

Härlig Chop Suey med kyckling och grönsaker! Buljongen får fyllig och rund smak av hönsbuljong. Servera med exempelvis pilaffris som fått koka i buljong.

Ingredienser

Portioner:

7 dl vatten
1 msk Bong Hönsbuljong
2 msk risvin
2 msk majsstärkelse
1 kg kyckling ,rå strimlad
300 g gul lök, i bitar
200 g morot, i bitar
150 g blomkål, i buketter
150 g broccoli, i buketter
150 g röd paprika, i bitar
150 g purjolök, skivad
100 g böngroddar
2 msk Mrs Cheng´s Mushroom Soy
Till servering:
Ris

Så här gör du

  1. Koka upp vatten och häll i soja, buljong, risvin.
  2. Förbered grönsakerna och stek dem sedan i cirka 3 minuter. Spara böngroddarna till servering.
  3. Stek kycklingen.
  4. Blanda samman kyckling och grönsaker. Slå på buljongen. Koka upp och red med majsstärkelsen. Koka på svag värme i cirka 5 minuter.
  5. Toppa med böngroddar.
  6. Servera med ris.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.