20 minuter

Coleslaw med äpple & curry

Ett recept på en Kålsallad som är enkel att smaksätta med Touch of Taste fond. Väldigt god som tillbehör eller på salladsbordet.

Ingredienser

Portioner:

Äpple 150 gr
Vitkål 500 gr
Purjolök 60 gr
Crème Fraiche/Smetana 6 dl
Majonnäs 3 dl
Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond 2 msk
Bong Touch of Taste Kantarellfond 2 msk
Curry 3 tsk
Honung, svartpeppar

Så här gör du

Riv äpplet grovt och strimla purjolöken och vitkålen (krama gärna ur saften ur äpplen för fastare konsistens). Blanda med övriga ingredienser. Smaka av med svartpeppar och honung.

 

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.