40 minuter

Crème fraichesås med kalvfond och vitlök

Här är ett recept som är enkelt och väldugt gott. Man kan servera den både Kall och Varm, vilket man helst föredrar. Såsen får sin karaktär av Touch of Taste Brun Kalvfond. En smaksättare som kan användas i både varma och kalla rätter.

Ingredienser

Portioner:

8 kg crème fraiche
700 g Touch of Taste kalvfond
75 g vitlök, riven
Svartpeppar
Salt

Så här gör du

Gör så här:

  1. Blanda samman alla ingredienser i en blandare
  2. Smaka av med salt och peppar

 

Tips! Såsen går även att koka upp och servera varm. Passar bra till nöt- och fläskkött.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.