20 minuter

Crispy Couscous

Det är enkelt att göra god couscous med Asian fonds. Smaka av i kokvattnet och du får ett smakrikt och mustigt tillbehör.

Ingredienser

Portioner:

10 dl Couscous
2.5 msk Sesamolja, mild
1 l Vatten
3 msk Bong Asian fond - Red and Hot
1 näve Späda salladsblad
15 st Rädisor
1 dl Pumpakärnor
3 msk Grönsaksfond

Så här gör du

Lägg couscousen i en bunke, ringla på sesamolja. Kok upp vatten och fond, slå det kokande över grynen och rör om. Täck bunken och låt det svälla 10 minuter. ‘Lufta grynen och rör i salladsblad, skivad rädisa och pumpakärnor.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.