10 minuter

Crunchy Gurksallad

Den ska serveras kall, krispig och frisk! En bra motpol och schysst komplement till varma och mustiga rätter.

Ingredienser

Portioner:

2 st Slanggurka, skalad och urkärnad
2 msk Röd chili, tunt skivad
0.5 dl Salladslök, tunt skivad
2 msk Koriander, hackad
1.5 msk Bong Asian fond - Green and Fresh
2 msk Lime, pressad
1 dl Frön/kärnor/nötter, hackade & rostade

Så här gör du

Blanda gurkan, chilin, salladslöken och koriandern i en bunke. Vänd ner fonden och pressad lime. Håll kall. Innan servering, toppa med krossade frön/kärnor/nötter.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.