Portioner:
Espagnole:
Skala och hacka grönsakerna. Bryn dem i smör tills den är gyllenbruna. Tillsätt tomatpuré och pudra på mjölet, låt det bryna några minuter. Slå i fonden och låt det koka 10 minuter utan lock tills såsen har fin konsistens och kraftig smak. Smaka av med salt och peppar. Sila och servera.
Demi Glace:
Blanda fond och Espagnole i en kastrull. Låt det reducera tills hälften återstår. Sila och servera.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.