Dill- & Citronfisk med hollandaisesås

Man blir både smart och glad av fisk! I alla fall av den här rätten. Enkel att laga, enkel att servera, enkel att gilla.

Ingredienser

Portioner:

25 g Hollandaisesås, Blå Band
3 dl Vatten
600 g Krossade tomater
0.2 dl Fiskfond, Bong
2 dl Matlagningsgrädde
20 g Dill, fryst hackad
900 g Hokifilé
150 g Rotfrukter, strimlade

Så här gör du

1. Vispa ut hollandaisesåsen (torrvara) med vatten. Tillsätt krossade tomater, fiskfond, matlagningsgrädde och dill.

2. Skär fisken i grova bitar (eller använd hel filé). Lägg på bädd av strimlade rotfrukter i ett bleck. Slå över såsen och tillaga i ugn i 185° ca 35 min.

3. Servera med potatis.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.