Dip Sås Hot

En mycket användbar sås. Passar fint till vårrullar, krispiga grönsaker samt fågel och fläskrätter.

Ingredienser

Portioner:

2 st Röd chili
3 msk Ingefära, skalad
2 st Citron, skal & saft
6 msk Japansk soja
5 msk Olja
3 msk Bong Asian Fond - Red and Hot
1 dl Sesamfrön, rostade

Så här gör du

Hacka chili och ingefära fint, alternativt kör i blendern. Riv skal från citron och pressa sen ur saften. Blanda samtliga ingredienser i en bunke och låt den mogna en stund innan servering.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.