Dubbelmarinerad rostbiff

Ingredienser

Portioner:

1 kg rostbiff, parerad och uppbunden
örter
Till grillmarinad:
2 msk Bong Touch of Taste Brun kalvfond
3 msk rödvinsvinäger
2 msk rapsolja
2 msk muscovadosocker
1 msk svartpeppar, grovmald
Till serveringsmarinad:
1 dl rapsolja
3 msk balsamicovinäger
2 msk Mrs Cheng's Japansk soja
1 msk vitlök, finhackad
salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Blanda marinaderna och ställ serveringsmarinaden i kylen.
  2. Lägg rostbiffen i grillmarinaden i minst 1 dygn.
  3. Lägg köttet på ett bleck. Stick in en termometer i köttet. Stek tills innertemperaturen är 58 grader för rött kött, 60 grader för rosa och 70 grader för genomstekt.
  4. Ta ut köttet och låt det svalna.
  5. Skiva tunna skivor och lägg upp på ett fat. Häll över serveringsmarinaden och garnera.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.