Färsbiffar med fetaost

Den enkla goda klassiska pannbiffen n Denna mustiga gryta sprider härliga dofter av citron och medelhav. år högre höjder.

Ingredienser

Portioner:

2 dl Mjölk
20 g Torkad lök, Blå Band
1 dl Ströbröd
2 st Ägg
1.5 kg Nötfärs
3 msk Eko Köttfond, Bong
200 g Fetaost
1 msk Dijonsenap
1 dl Hackad persilja
1 dl Olja till stekning
SÅS
3 st Gul lök, skivad
100 g Smör
2 msk Eko Köttfond, Bong
Vatten

Så här gör du

1. Blanda mjölk, torkade löken och ströbröd, låt svälla i ca 10 min. Blanda ner detta tillsammans med övriga ingredienser i färsen. Blanda väl och håll kallt.

2. Forma till biffar och bryn i olja, stek färdigt i ugn i ca 175° i ca 10-15 min.

3. Stek under tiden skivad lök i smör tills gyllenbrun. Häll på fond och lite vatten. Låt koka in något.

Servera gärna nykokt potatis.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.