Portioner:
Värm försiktigt upp risvinäger, socker och fond till sockret löst sig. Smaksätt det kokta riset med blandningen och låt det svalna till rumstemperatur. Marinera kålen i lime och honung. Efter 10 minuter är den klar att använda. Skär gurkan i tunna strimlor, skiva rädisorna tunt. Dela, skala och kärna ur avokadon, skiva den sedan så tunt som möjligt. Vispa samman soja, fond, sesamolja och sesamfrön till en god dressing. Lägg lite ris i botten på en skål och toppa med grönsaker och Sushi Gari, avsluta med att ringla över dressingen.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.