Green Poké Bowl

Från början Hawaiiansk streetfood men här i vego och asiatisk touch.

Ingredienser

Portioner:

1 l Sushiris, tillagat enligt instruktionerna på förpackningen
5 msk Risvinäger
5 msk Socker
1 msk Bong Asian Fond – Green and Fresh
1 l Rödkål, strimlad
5 msk Lime, pressad
5 msk Honung, flytande
1 st Gurka
20 st Rädisor
5 st Avokado
1 dl Sushi Gari, inlagd ingefära
1.5 dl Japansk soja
1 msk Bong Asian Fond – Green and Fresh
1 tsk Sesamolja, mild
5 msk Sesamfrön

Så här gör du

Värm försiktigt upp risvinäger, socker och fond till sockret löst sig. Smaksätt det kokta riset med blandningen och låt det svalna till rumstemperatur. Marinera kålen i lime och honung. Efter 10 minuter är den klar att använda. Skär gurkan i tunna strimlor, skiva rädisorna tunt. Dela, skala och kärna ur avokadon, skiva den sedan så tunt som möjligt. Vispa samman soja, fond, sesamolja och sesamfrön till en god dressing. Lägg lite ris i botten på en skål och toppa med grönsaker och Sushi Gari, avsluta med att ringla över dressingen.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.