Portioner:
Smält smöret, krossa kexen och blanda med det smälta smöret. Tryck ut blandningen i ett bleck eller i springform (ca 2 st).
Blanda vatten och hallonkrämen (torrvara) till en slät kräm. Lägg gelatinblad i blöt i ca 5 min i kallt vatten. Smält gelatin i lite vatten. Blanda crème fraiche, färskost och vaniljsocker. Tillsätt hallonkrämen och den smälta gelatinen, blanda väl. Bred ut krämen över kexbotten, ställ in cheesecaken i kyl ca 1 timme för servering
Tips! Vid annan smaksättning använd någon av Blå Band´s andra krämer.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.