Hot umami dipp

Vem säger att pizzakanter måste hamna på tallriken sist? Gör dem till frasiga små snacks – perfekta att doppa i riktigt smakrika dippsåser på buffén eller cateringbordet. Hot Umami dipp – en krämig, het och rund smak som du får med gräddfil, majonnäs, gochujang, lime och Touch of Taste Umamifond.

Ingredienser

Portioner:

4 dl gräddfil
4 dl majonnäs
0,5 dl Bong Touch of Taste Umamifond
1 dl Gochujang
1 st lime, pressad
Salt och peppar

Så här gör du

  1. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.