Kål-slaw

Favorit med twist – funkar till mycket!

Ingredienser

Portioner:

1 kg Finstrimlad kål, gärna spetskål
2 dl Crème fraiche
2 dl Majonnäs (egen eller god kvalitet)
3 msk Färskpressad apelsinjuice eller koncentrerad
3 msk Dijonsenap
2 msk Torkade dragonblad
2 msk Schalottenlöksfond, Bong
Flingsalt och svartpeppar

Så här gör du

Lägg kålen några minuter i iskallt vatten och låt den sedan rinna av och torka ordentligt. Vispa samman alla ingredienser till dressingen och blanda i kålen. Smaka av med flingsalt, fond och svartpeppar.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.