240 minuter

Kalops

Ingredienser

Portioner:

14,5 kg nötkött, tärna färskt
3,5 kg morot, färsk
2,5 kg gul lök
130 g salt, med jod
50 g kryddpeppar, hel
10 g lagerblad
16 liter Bong Oxfond
2 liter vatten (till redning)
900 g vetemjöl, Kärn (till redning)
30 ml Mrs Cheng’s Mushroom Soy
2 dl Touch of Taste Oxfond med rödvin
50 g kryddpeppar, malen

Så här gör du

Gör så här:
1. Skala och skiva löken
2. Bryn Kött och Löken.
3. Tillsätt Bong Oxfond och kryddor
4. Koka Köttet i ca 3 timmar. Efter halva tiden tillsätt morötterna.
Späd med lite vatten vid behov
5. Rör ut vetemjölet i vattnet till redningen (ev. använd majsredning)
6. Häll i redningen i kalopsen under omrörning
7. Koka i 20 minuter
8. Smaka av med Bong Oxfond och malen kryddpeppar

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.