Kokos – Citrongräs – Ingefära

Klassiska asiatiska smaker i symbios

Ingredienser

Portioner:

3 msk Rapsolja
750 g Zucchini, skivad
300 g Färska champinjoner i klyftor
3 st Stånd broccoli i buketter
30 cm Citrongräs, grovt krossat
3 msk Vitlök
4 msk Riven färsk ingefära
2 msk Finhackad röd chili
3 l Kokosmjölk
0.5 dl Ekologisk Grönsaksbuljong pulver, Bong
1 dl Strösocker
1 dl Pressad lime
2 msk Salt

Så här gör du

Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull. Bryn zucchini, svamp och broccoli några minuter. Tillsätt citrongräs, vitlök, ingefära och chili, slå på kokosmjölken och buljong. Låt soppan koka sakta i ca 15 minuter. Smaka av soppan med salt, chili, socker och lime. Fiska upp citrongräset och servera soppan i varma tallrikar.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.