Krustader med krämig svampstuvning

Ingredienser

Portioner:

10 st Krustader
40 g Ostronskivling
40 g Champinjoner
40 g Kastanjechampinjoner
200 ml Vispgrädde
30 ml Bong Touch of Taste Svampfond
100 g Forellrom
Dill
2 msk Olivolja
1 msk Majsstärkelse
Svartpeppar

Så här gör du

Hacka svampen och fräs den i oljan. Slå på grädde och låt koka på medelvärme i ca 10 minuter. Smaksätt med Svampfond och svartpeppar. Om stuvningen är lös, red av med majsstärkelse. Fyll krustaderna med svampkrämen och toppa med Forellrom, Dill och Svartpeppar.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.