Kryddstark korvgryta

Curry-smaksatt kryddig korvgryta med äpple och purjolök

Ingredienser

Portioner:

800 g Falukorv, strimlad
200 g Chorizo, skivad
200 g Gul lök, hackad
200 g Purjolök, skivad
50 g Äpple, hackad
2 tsk Curry
70 g Valio normalsaltat smör laktosfritt
50 g Vetemjöl
8 dl Valio laktosfri Eko Mellanmjölkdryck
2 dl Valio laktosfri Eko Vispgrädde
4 msk Eko Köttfond, Bong
30 g Tomatpuré
30 g Persilja el gräslök, hackad

Så här gör du

Bryn korven i ugnen tills du får en fin färg. Fräs lök, äpple och curry i smör, tillsätt mjöl och häll på grädde och mjölk.

Smaka av med köttfond, tomatpuré och eventuellt salt och peppar. Blanda ner den brynta korven och den hackade persiljan eller gräslöken. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.