Portioner:
Tärna kyckling i ca 2×2 cm stora bitar, koka i ugn på ånga. Häll vatten och buljong i en gryta och låt koka upp. Addera morot, purjolök, hälften av dillen, grädde, ättika och socker. Låt koka på svag värme, red av till önskad konsistens, häll i den kokta kycklingen. Smaka av med kycklingfond, salt, vitpeppar och eventuellt mer ättika och socker.
Tillsätt resten av dillen innan servering.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.