Marinerade grönsaker med friterad ostronskivling

Prova en fräsch, marinadbaserad grönsaksrätt med friterad ostronskivling och en dressing där Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond gör hela skillnaden! Fonden ger djup, umami och balans – perfekt till kalla grönsaksrätter där syra och sälta måste sitta exakt. Dessutom är den enkel att dosera, smidig i storkök och håller jämn kvalitet varje gång.

Ingredienser

Portioner:

4 st morötter
3 st palsternackor
2 st rödlökar
3 st pak choi
300 g ostronskivling
1,5 dl avokadoolja
2 st citroner, saften
2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond EKO
Salt och peppar

Så här gör du

  1. Strimla alla grönsaker utom svampen som du istället river i strimlor.
  2. Blanda ihop en dressing på avokadoolja, fond och citronsaft.
  3. Fritera svampen tills den blir krispig, salta med flingsalt och lägg upp på papper.
  4. Blanda samman övriga grönsaker med dressingen.
  5. Arrangera på fat och toppa med den friterade svampen.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.