Portioner:
Bryn köttet i oljan i en het stekpanna. Lägg i smör, lagerblad och timjan. Vänd runt och ös köttet med fettet. Lägg över köttet i en ugnssäker form. Efterstek i ugn, 150° i ca 10 minuter tills önskad stekningsgrad. (57° för medium.)
Ansa och dela kålen på mitten. Råstek den i några matskedar smör i ca 5 minuter. Kålen skall vara genomstekt men fortfarande spänstig.
Skiva köttet och servera det tillsammans med betpure, kål och rödvinsås.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.