Pastasallad med spicy bönröra

Grön explosion i pastaformat. Toppas med het bönröra.

Ingredienser

Portioner:

500 g Pasta
2 msk Eko Grönsaksbuljong, Bong
2 msk Eko Grönsaksfond, Bong
0.5 dl Valio Emmentaler, riven
150 g Sockerärtor, skivade
500 g Valio laktosfri Salladsost i bitar
2 st Vitlök, klyfta, riven
5 dl Gröna ärtor
100 g Rucola el spenat
50 g Pumpakärnor
SPICY BÖNRÖRA (ca 1 L)
800 g Vita bönor
1 dl Valio laktosfri Eko Naturell Yoghurt
3 msk Eko Grönsaksfond, Bong
2 msk Citron, jos
2 st Vitlök, klyfta
6 droppar Grön tabasco
Persilja, hackad

Så här gör du

Koka pastan enligt förpackning tillsammans med buljongen, låt svalna. Lägg pastan i bunke, vänd ner resten av ingredienserna. Rosta och strö över pumpakärnorna.

Spicy Bönröra (ca 1 lit)

Mixa alla ingredienser utom persilja slät med mixer, smaka av med salt och peppar. Blanda i den hackade persiljan.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.