Pizzasallad på svartkål

Här är en variant på pizzasallad där vi bytt ut vitkålen mot svartkål som vi syrar och smaksätter med mynta och Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. Fräscht, krispigt och gott!

Ingredienser

Portioner:

1 kg svartkål
3 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
250 g Marconamandlar, hackade
1,5 st citron, skalet och saften
300 g Pecorino
1,5 dl olivolja
2 st spansk peppar, färsk och hackad
1 knippe mynta, färsk och hackad
Salt och peppar

Så här gör du

  1. Drag av bladen från stammen på svartkålen och strimla bladen.
  2. Hacka mandel, myntabladen och chili.
  3. Riv Peccorino.
  4. Gör en dressing av citronsaft och rivet citronskal, fond, olivolja, salt och peppar.
  5. Blanda ihop alla ingredienser och massera in dressingen i kålen.
  6. Låt vila minst 2 timmar innan servering.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.