Ramen med kyckling

Ingredienser

Portioner:

750g kycklingfilé
500g ramen-nudlar
2 liter Bong Kycklingfond färdig
0,5 dl Touch of Taste
1 dl Mrs Chengs Japansk soja
5 stånd pak soi
15 st salladslökar
20 st skogschampinjoner
3 st morötter

Så här gör du

Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek den i ugn och låt de sedan svalna. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen. Skiva pak soi’en, strimla salladslöken, skiva champinjonerna och skiva moroten tunt. Koka upp färdig fond, koncentrerad fond och soja, lägg i grönsakerna och låt det sjuda några minuter. Skiva kycklingen tunt och fördela den i 4 skålar. Lägg i nudlarna och fördela grönsakerna och buljongen i skålarna.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.