Ramen med miso och kastanjechampion

Ingredienser

Portioner:

3,5 Liter Vatten
150 ml Bong Touch of Taste Umamifond
60 ml Risvinäger
60 ml Mirin
30 ml Sesamolja
100g Misopasta
10 st Kokta Ägg
1 kg Ramennudlar
5 st Salladslökar
2 st Schalottenlökar
5 msk Svarta Sesamfrö
10 st Kastanjechampinjoner

Så här gör du

Koka upp vatten och umamifond med risvinäger, mirin, sesamolja och misopasta. Låt koka i cirka 2 minuter. Sänk värmen och håll buljongen varm. Skala de kokta äggen och dela på längden till två halvor. Skiva salladslök, kastanjechampinjon och schalottenlök tunt. Koka nudlarna al dente, detta tar 1-2 minuter beroende på vilka nudlar man valt. Häll av vattnet. Lägg nudlarna i 10 stycken djupa skålar. Häll på buljongen och toppa med de tunt skivade grönsakerna, ägg samt Svarta Sesamfrö. Servera genast.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.