Portioner:
Koka upp vatten och umamifond med risvinäger, mirin, sesamolja och misopasta. Låt koka i cirka 2 minuter. Sänk värmen och håll buljongen varm. Skala de kokta äggen och dela på längden till två halvor. Skiva salladslök, kastanjechampinjon och schalottenlök tunt. Koka nudlarna al dente, detta tar 1-2 minuter beroende på vilka nudlar man valt. Häll av vattnet. Lägg nudlarna i 10 stycken djupa skålar. Häll på buljongen och toppa med de tunt skivade grönsakerna, ägg samt Svarta Sesamfrö. Servera genast.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.