Portioner:
Skala, ansa, kärna ur och skölj grönsakerna. Strimla rödlök, lök och vitlök. Skär resten av grönsakerna i 1,5×1,5 cm bitar. Fräs lök och vitlök sakta i oljan ca 10 minuter. Tillsätt resterande grönsaker och stek ytterligare 10 minuter. Tillsätt tomatpuré och fräs den någon minut. Slå i fond, vin och krossade tomater och lägg i kryddor. Slå upp på bleck och baka i ugn, 200 grader i ca 30 minuter. Smaka av med salt, peppar och fond.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.