Portioner:
Fräs lök och vitlök sakta i olivoljan. Tillsätt riset och fräs grynen i 2 minuter. Tillsätt det vita vinet och låt vätskan sakta koka in, rör regelbundet i grytan.
Värm vatten och buljongpulver. Späd hela tiden med buljongen under omrörning. Ju mer du rör desto krämigare risotto. Avsluta med att tillsätta parmesan, smör och smaka av med salt och peppar.
Servera på varma tallrikar, garnera med till exempel basilikablad och hyvlad Parmesan.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.