25 minuter

Senap och Mango glaze

Ingredienser

Portioner:

400 gr mango, finhackad (2 st mogna mangos)
30 gr senapsfrö, gula
3 msk äppelcidervinäger
1 dl vatten
1,5 dl strösocker
2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
15 gr röd chili, finhackad (utan kärnor och membran)
svartpeppar

Så här gör du

  • Lägg alla ingredienser i en kastrull. Koka upp och låt koka ihop på svag värme i ca 20 minuter
  • Pensla kokt rimmad oxbringa med glazen och grilla eller värm köttet i ugn tills det är genomvarmt.
    Servera en fräsch sallad till.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.