Sojagravad Lax

Ingredienser

Portioner:

10 kg Laxfilé – benfri, putsad med skinn
30 dl Mrs. Cheng´s Mushroom Soja
1,5 dl Mrs Cheng´s Japansk Soja
3 msk Vitpeppar (grovsött)
1 msk Wasabipulver
6 msk Farinsocker
1 dl Touch of Taste Umamifond

Så här gör du

Gör så här:

Blanda alla ingredienser till Gravningslagen. Lägg fisken i ett bleck och häll över lagen. Täck med plastfilm. Ställ blecket i kylen. Grava i 2 dygn. Vänd Laxen efter 1 dygn. När laxen är färdiggravad så slå bort vätskan så att den inte blir övergravad och för salt. Skär laxen i tunna skivor och servera den med goda tillbehör.

Gravningslagen kan användas till två stycken gravningar.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.