Portioner:
1. Lägg de grovhackade grönsakerna i bleck. Strö över timjan, häll på olja, salta och peppra. Blanda försiktigt och sätt in i ugnen på 225° i ca 20 min.
2. Hacka och fräs schalottenlök, vitlök och chili på svag värme. Häll på grönsaksfond och körsbärstomater, låt koka långsamt i ca 15 min.
3. Koka matvete enligt beskrivning på förpackning och smaksätt med grönsaksfond.
4. Servera med rostade de grönsakerna och tomatsåsen.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.