Portioner:
Vispa vaniljsås (torrvara) med mjölken. Lägg gelatinbladen i blöt i ca 5 min. Värm upp grädden och gelatinbladen så att dom smälter, tillsätt crème fraiche och rör ner i vaniljsåsen. Häll upp i glas, ställ i kyl och låt stelna i ca 4 timmar.
Hallongelé
Blanda hallonkräm med vatten. Smält gelatin i varm vatten och rör ner i hallonkrämen. Häll det sedan på vaniljpannacotta. Låt stå i kyl ca 1 tim.
Tips! Går utmärkt att göra Cremè Brûlèe på.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.