Vaniljpannacotta

Vaniljpannacotta delux med hallongelé eller klassisk Cremè Brûlèe. Du väljer.

Ingredienser

Portioner:

1 dl Blå band Gammaldags Vaniljsås
6 dl Valio laktosfri Mellanmjölkdryck
3 st Gelatinblad
3 dl Valio laktosfri Vispgrädde
3 msk Valio laktosfri Crème Fraiche
HALLONGELÉ
100 g Blå Band Hallonkräm
0.5 l Vatten
3 st Gelatinblad

Så här gör du

Vispa vaniljsås (torrvara) med mjölken. Lägg gelatinbladen i blöt i ca 5 min. Värm upp grädden och gelatinbladen så att dom smälter, tillsätt crème fraiche och rör ner i vaniljsåsen. Häll upp i glas, ställ i kyl och låt stelna i ca 4 timmar.

Hallongelé
Blanda hallonkräm med vatten. Smält gelatin i varm vatten och rör ner i hallonkrämen. Häll det sedan på vaniljpannacotta. Låt stå i kyl ca 1 tim.

Tips! Går utmärkt att göra Cremè Brûlèe på.

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du är nöjd med den.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.