Portioner:
Smält smör i kastrull. Fräs lök, vitlök och potatis. Lägg i kryddorna, låt fräsa ytterligare en minut. Tillsätt tomat, fond, buljong, grön chili och vatten. Låt sjuda i 25 minuter. Lägg i resterande ingredienser, sjud sakta till krämig konsistens och mjuk potatis (ca 15 min).
Smaka ev av med kryddorna, fond och buljong. Servera chilin toppad med persilja samt en klick crème fraiche.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.