Portioner:
Skala och skär grönsakerna i ca 1 x 1 cm bitar, finhacka lök och vitlök. Bryn dem tillsammans med kryddorna i olja. Tillsätt fond och kokosgrädde och låt grytan koka sakta i ca 30 minuter tills grönsakerna är mjuka men inte överkokta. Smaka av med eventuellt mer fond, salt och kryddor. Vänd till sist ner yoghurten. Servera tillsammans med ris, hackad koriander, pumpakärnor och naanbröd.
Wasabirostade pumpakärnor
Hetta upp en stekpanna och torr-rosta pumpakärnorna tills de blir gyllenbruna och börjar knäppa. Rör ut wasabin i sojan och slå det över pumpakärnorna, rör om och slå upp kärnorna på ett smörpapper så att de kan svalna och torka.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.