Portioner:
Blanda samman picklad kål, grönsaker och vattenkastanjer. Marinera med chilisås, lime och fond. Ställ i kyl minst en halv timme. Smaka av med salt, peppar och socker. Doppa rispapperna i hett vatten tills de blir följsamma. Fördela fyllningen på rispapper, vik/rulla ihop till vårrullar. Servera med hoisin toppad med jordnötter.
Krydd-picklad kål
Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull, lägg i kryddorna och fonden. Koka upp lagen och kyl sedan. Lägg kålen i den kalla lagen och låt det mogna i kylen. Kålen är klar efter ett dygns pickling.
GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.
Prenumerera och få tips, inspiration och recept till din inkorg.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
222 40 Lund
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.
Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.