Vietnamesiska Sommarrullar

Ger 20 fina rullar Otroligt fräscha rullar fullpackade med smak och nyttigheter. En väl utförd rulle kan med fördel ätas med händerna och dippas i såsen.

Ingredienser

Portioner:

2 st Schalottenlök, skivad
1 dl Salladslök, skivad
4 dl Bladspenat
5 st Avokado, skalad och hackad
2 st Papaya, skalad och hackad
2 st Mango, skalad och hackad
12 st Champinjoner, skivade
3 msk Bong Asian fond - Green and Fresh
2 msk Sweetchili sås
1 msk Lime, pressad
2 msk Fisksås
1 dl Korianderblad
20 ark Spring roll wrappers

Så här gör du

Blanda samman grönsaker och frukt i en bunke, marinera med fond, sweetchili sås, lime och fisksås. Låt det stå i kyl minst en halvtimme. Doppa rispapperna i kallt vatten tills de blir mjuka och följsamma. Fördela fyllningen på rispapperen och vik/rulla ihop till fina vårrullar.

Servera tillsammans med dip sås(Se Dip sås Hot i receptbank).

Liknande recept

GB Foods

GB Foodservice värnar om lokala smaker. Våra värdeord är kvalitet, rena råvaror och tillförlitlighet. Vår långa erfarenhet av lokala smaker, gjorda på rena råvaror, hjälper våra kunder att lyckas i sina kök. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att alltid kunna lyssna på och förstå vad våra kunder eftersöker.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.