Pad Pak Boong

Pad pak boong

Pad Pak Boong är en fräsch och nyttig rätt bestående av vattenspenat i symbios med massor av smaker. För att balansera upp dessa har vi dels i Mrs Cheng’s Japansk Soja som har en harmonisk sälta. Dels droppar vi i Touch of Taste Brynt Lökfond som tillför en förnimmelse av rostad lök.

Kra pow

Kra pow

Det asiatiska köket är ett av världens mest populära och en av anledningarna till detta är alla ljuvliga smaker. Fisksås, chili, umami, soja, lime och mycket annat ger rätterna sin unika prägel och kryddningen är verkligen A och O när maten ska tillagas. Testa vårt recept på Kra Pow!

Bao buns med pulled beef

Bao buns med pulled beef

Bao buns är en läcker asiatisk streetfoodrätt som blivit en favorit för många. Vi har valt att fylla våra bao buns med högrev kryddat med asiatiska smaker. Och för att lyfta dessa ytterligare tillsätter vi Touch of Taste Brun Kalvfond som med sitt höga köttinnehåll ger rätten karaktär.

Asiatisk Portabello

Asiatisk portabello

Smakrik buljong med stekt portabellosvamp som pudrats innan stekning med torkad buljong innan resterade ingredienser tillsätts. Portabellon serveras med pac choi och ris. Superenkelt och supergott!

Chop Suey

Chop Suey

Härlig Chop Suey med kyckling och grönsaker! Buljongen får fyllig och rund smak av hönsbuljong. Servera med exempelvis pilaffris som fått koka i buljong.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.