Hot umami dipp

Vem säger att pizzakanter måste hamna på tallriken sist? Gör dem till frasiga små snacks – perfekta att doppa i riktigt smakrika dippsåser på buffén eller cateringbordet. Hot Umami dipp – en krämig, het och rund smak som du får med gräddfil, majonnäs, gochujang, lime och Touch of Taste Umamifond.
Salsa dipp

En god salsa-dipp är perfekt när du vill ge buffén ett rustikt lyft – den kalla, smakrika dippen som gör sig lika bra till pizzakanter som till nachos, grillade grönsaker eller kyckling. Med Bong Touch of Taste Brynt Lökfond får salsan en rund, karamelliserad ton som balanserar tomatens syra och chilins hetta.
Oregano-dipp med citron

Den här Oregano-dippen är det perfekta tillbehöret till pizzakanter, focaccia eller rostade grönsaker på buffén. Krämig, len och med en frisk citronton som lyfter hela serveringen – det är en dipp som känns både fräsch och lyxig på samma gång.
Touch of Taste´s snabba BBQ-sås

En supergod, snabb och smakrik BBQ-sås med en touch of Umamifond. Såsen får fin karaktär från ketchup, farinsocker, dijonsenap och mango chutney – en perfekt balans mellan sötma, syra och djup. Fondens umamieffekt binder ihop smakerna och ger lite extra tryck. Perfekt till grillat!
Gochujangdressing

Vår Gochujangdressing med Mrs Cheng’s Japansk soja ger en djup umamismak och perfekt balans mellan syra, sötma och sälta. Den är enkel att förbereda i stora volymer, håller sig flera dagar i kyl – och passar lika bra till grönt som till grillat.
Mrs Cheng´s Sojaglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng’s Sojaglaze görs på Mrs Cheng’s Mushroom Soja ihop med hoisinsås, citron, sambal oelek och råsocker.
Mrs Cheng´s BBQ Sojaglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng´s BBQ Sojaglaze gör vi på japansk soja tillsammans med olja, persikomarmelad, pressad lime och sambal oelek.
Mrs Cheng´s Satayglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng´s härliga Satayglaze bygger på en bas av japansk soja som blandas med Mrs Cheng´s Satay grytbas, jordnötssmör, farinsocker och maizena.
Rödsvinssås

Djup, fyllig och elegant – rödvinssåsen lyfter allt från oxfilé och ankbröst till vegetariska alterantiv som grillad portabello. Perfekt för både finmiddag och storkok!
Pepparsås

Letar du efter den perfekta såsen som förhöjer de flesta rätter? Då skall du satsa på vår pepparsås. Med en bas på grädde och Kalvfond är den krämig, kryddig och full av smak och passar till allt från biff och kyckling till vegetariska rätter.
Gräddsås med gelé och ädelost

Mild, krämig och alltid uppskattad – gräddsåsen är ett säkert kort som passar till allt från köttbullar och potatismos till vegetariska alternativ som ugnsrostad blomkål.
Sötpotatisaioli

Vi älskar aioli till våra moules frites och har valt att sätta en twist på den! Istället för att göra den på en traditionsenlig majonnäs gör vi den istället på sötpotatis, vilket ger såsen en puréliknande konsistens som blir himmelskt god!