Mrs Cheng´s Sojaglaze

Sojaglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng’s Sojaglaze görs på Mrs Cheng’s Mushroom Soja ihop med hoisinsås, citron, sambal oelek och råsocker.

Mrs Cheng´s BBQ Sojaglaze

BBQ Sojaglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng´s BBQ Sojaglaze gör vi på japansk soja tillsammans med olja, persikomarmelad, pressad lime och sambal oelek.

Mrs Cheng´s Satayglaze

Satayglaze

Soja lyfter smaken i marinader, glazer och såser med sin djupa umami! Perfekt för att göra kött, fisk och grönsaker mört och saftigt. Mrs Cheng´s härliga Satayglaze bygger på en bas av japansk soja som blandas med Mrs Cheng´s Satay grytbas, jordnötssmör, farinsocker och maizena.

Rödsvinssås

Rödvinssås

Djup, fyllig och elegant – rödvinssåsen lyfter allt från oxfilé och ankbröst till vegetariska alterantiv som grillad portabello. Perfekt för både finmiddag och storkok!

Pepparsås

Pepparsås

Letar du efter den perfekta såsen som förhöjer de flesta rätter? Då skall du satsa på vår pepparsås. Med en bas på grädde och Kalvfond är den krämig, kryddig och full av smak och passar till allt från biff och kyckling till vegetariska rätter.

Gräddsås med gelé och ädelost

Gräddsås

Mild, krämig och alltid uppskattad – gräddsåsen är ett säkert kort som passar till allt från köttbullar och potatismos till vegetariska alternativ som ugnsrostad blomkål.

Sötpotatisaioli

Sötpotatisaioli

Vi älskar aioli till våra moules frites och har valt att sätta en twist på den! Istället för att göra den på en traditionsenlig majonnäs gör vi den istället på sötpotatis, vilket ger såsen en puréliknande konsistens som blir himmelskt god!

Sandefjordsås

Sandefjordsås

Sandefjordsås är en norsk smörsås som består av lika delar vispgrädde, crème fraiche och smör som sedan smaksätts med dill, gräslök och rom. Såsens krämiga och milda konsistens gör att den passar utmärkt till fisk- och skaldjursrätter.

Beurre Blanc

Beurre Blanc

Beurre Blanc är en klassisk fransk smörsås som serveras till fisk och skaldjur. Går snabbt att tillaga och är lätt att smaksätta som man vill. Perfekt för när man flera fiskrätter på menyn! Vår Beurre Blanc har vi smaksatt med lite fiskfond.

Bea-Velouté

Bea-Velouté

Velouté, som egentligen är en ljus buljong, är en av de fyra franska grundsåserna. Här har vi gjort en velouté inspirerad av en klassisk bearnaisesås och smaksatt med Kycklingfond.

Grillsmör – avokado

Kryddsmör med avokado

Här har vi gjort en lyxig variant på ett kryddsmör där vi bytt ut smöret mot mosad avokado och Philadelphia ost. Det ger ”smöret” en lika krämig och len, men nyttigare bas.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.