Sandefjordsås

Sandefjordsås

Sandefjordsås är en norsk smörsås som består av lika delar vispgrädde, crème fraiche och smör som sedan smaksätts med dill, gräslök och rom. Såsens krämiga och milda konsistens gör att den passar utmärkt till fisk- och skaldjursrätter.

Beurre Blanc

Beurre Blanc

Beurre Blanc är en klassisk fransk smörsås som serveras till fisk och skaldjur. Går snabbt att tillaga och är lätt att smaksätta som man vill. Perfekt för när man flera fiskrätter på menyn! Vår Beurre Blanc har vi smaksatt med lite fiskfond.

Bea-Velouté

Bea-Velouté

Velouté, som egentligen är en ljus buljong, är en av de fyra franska grundsåserna. Här har vi gjort en velouté inspirerad av en klassisk bearnaisesås och smaksatt med Kycklingfond.

Grillsmör – avokado

Kryddsmör med avokado

Här har vi gjort en lyxig variant på ett kryddsmör där vi bytt ut smöret mot mosad avokado och Philadelphia ost. Det ger ”smöret” en lika krämig och len, men nyttigare bas.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.