Vårlyxa med lamm

Grillspett med lammfärs

Varmare och ljusare kvällar betyder vår och vår betyder grillmat. Vi välkomnar den efterlängtade årstiden med att lyxa till det med grillade lammfärsspett.

Klassisk smörsås som är lätt att signera

Beurre Blanc

Beurre blanc är en klassisk fransk smörsås som serveras till fisk och skaldjur och som går snabbt att tillreda. En läcker dröm för oss som arbetar i restaurang och storkök!

Året inleds med Nordens största branschmässa

Nytt år, nya möjligheter! Vi inleder 2024 med att delta på Fastfood & Cafe & Restaurant Expo på Kistamässan i Stockholm. Kom och träffa oss i vår monter precis intill aktivitetstorget!

En mässa i sitt eget unika slag

Att delta på mässor är gynnsamt ur flera perspektiv. Dels för att synas i branschen och visa vad vi har att erbjuda. Dels för att ta del av andra företags diton. Men framförallt handlar det om att ta vara på möten med branschkollegor och ta del av nyheter, inspiration och nya möjligheter.

Proffsiga desserter på ett kick

Att avsluta måltiden med en dessert ger gästerna en extra knorr på upplevelsen. Men desserter kan också vara knepiga och ta tid att tillreda. Speciellt svårt är det för restauranger och storkök att på förhand räkna ut hur många portioner som ska förberedas – tills nu!

Go´ och glad mjölkchoklad

Vare sig det är i Alladinasken, som dekoration i julgranen eller i adventskalendern – mjölkchoklad hör jul och nyår till. Så varför inte basera en hel dessert på just mjölkchoklad?

Stor champinjon med asiatisk ton

Är det något vi i Sverige älskar med hösten är det alla smaker den kommer med. Och bland dem är det kanske svampen som står högst i kurs då den sätter guldkant på middagen som få andra naturliga ingredienser.

Ta vara på höstens primörer

Hösten är här vilket betyder att naturen är full av goda smaker att använda i matlagningen. Vi pratar naturligtvis om primörer!

Tillsammans blir vi bättre

Vi arbetar ständigt för att kontinuerligt utveckla både våra produkter och oss själva. Därför kommer vi i höst att inleda ett samarbete med Lagerblad Foods.

Träffa oss på FFCR Malmö

Hösten är på intåg, men det betyder inte bara gråare och kallare väder. För oss mattokiga är det nämligen dags att styra kosan till Malmömässan den 20-21 september för att utforska vad höstens inspirerande Fastfood & Café Restaurant expo har ett bjuda på.

Vi bidrar till mindre plastavfall

Mängden plastavfall ökar och mycket av detta förbränns istället för att bli nya produkter, något som har en stor påverkan på människor, djur och miljö. För att inte vara med och bidra till denna negativa trend har vi sett till att Bong Touch of Tastes fonder tillverkas av 100 procent återvunnen plast.

Nya förpackningar – samma innehåll

Visste du att plast står för 5 – 10 procent av Sveriges territoriella växthusgasutsläpp? GB Foods tar miljöfrågan på allvar, därför kommer nu våra buljonger i nya förpackningar, bestående av 30 procent mindre plast än tidigare.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.