Sommarens favoritmacka

Finns det någon somrigare mat än en spröd sandwich fylld med krispig kyckling, fräscha grönsaker och smaskig dressing? Nä, det tror inte vi heller.

Amerikansk klassiker med touch av umami

Reuben Sandwich är en omåttligt populär macka från New York. Och det är inte svårt att förstå varför – den är fylld med läckerheter som pastrami, rostbiff och klassisk russian dressing.

Lägg en het kyckling på grillen

Vad vore en sommar utan grillad kyckling? Och även om kycklingköttet är utsökt i sig är förstås kryddningen den som sätter pricken över i. Vi sticker ut hakan och kryddar vår med chilifrukten piri piri. Piri piri är en av de minsta chilifrukterna och går även under smeknamnet African Red Devil, det vill säga den […]

Sommarfavorit med asiatisk twist

En krämig potatissallad är kungen av tillbehör och finns i princip med på varje buffébord mellan juni och augusti. Vi serverar vår med pak choi och äpple för att ge sommarfavoriten en asiatisk twist.

Vårlyxa med lamm

Grillspett med lammfärs

Varmare och ljusare kvällar betyder vår och vår betyder grillmat. Vi välkomnar den efterlängtade årstiden med att lyxa till det med grillade lammfärsspett.

Klassisk smörsås som är lätt att signera

Beurre Blanc

Beurre blanc är en klassisk fransk smörsås som serveras till fisk och skaldjur och som går snabbt att tillreda. En läcker dröm för oss som arbetar i restaurang och storkök!

Året inleds med Nordens största branschmässa

Nytt år, nya möjligheter! Vi inleder 2024 med att delta på Fastfood & Cafe & Restaurant Expo på Kistamässan i Stockholm. Kom och träffa oss i vår monter precis intill aktivitetstorget!

En mässa i sitt eget unika slag

Att delta på mässor är gynnsamt ur flera perspektiv. Dels för att synas i branschen och visa vad vi har att erbjuda. Dels för att ta del av andra företags diton. Men framförallt handlar det om att ta vara på möten med branschkollegor och ta del av nyheter, inspiration och nya möjligheter.

Proffsiga desserter på ett kick

Att avsluta måltiden med en dessert ger gästerna en extra knorr på upplevelsen. Men desserter kan också vara knepiga och ta tid att tillreda. Speciellt svårt är det för restauranger och storkök att på förhand räkna ut hur många portioner som ska förberedas – tills nu!

Go´ och glad mjölkchoklad

Vare sig det är i Alladinasken, som dekoration i julgranen eller i adventskalendern – mjölkchoklad hör jul och nyår till. Så varför inte basera en hel dessert på just mjölkchoklad?

Stor champinjon med asiatisk ton

Är det något vi i Sverige älskar med hösten är det alla smaker den kommer med. Och bland dem är det kanske svampen som står högst i kurs då den sätter guldkant på middagen som få andra naturliga ingredienser.

Ta vara på höstens primörer

Hösten är här vilket betyder att naturen är full av goda smaker att använda i matlagningen. Vi pratar naturligtvis om primörer!

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.