Kra pow

Det asiatiska köket är ett av världens mest populära och en av anledningarna till detta är alla ljuvliga smaker. Fisksås, chili, umami, soja, lime och mycket annat ger rätterna sin unika prägel och kryddningen är verkligen A och O när maten ska tillagas. Testa vårt recept på Kra Pow!
Farfalle med broccolisås och bacon

Vilken pasta passar bättre på våren än farfalle – fjärilspastan? Här i en krämig broccolisås som är smaksatt med grönsaksfond och toppad med stekt gyllene bacon och broccoli.
Adobo med sidfläsk

Viltfärsbiffar med pepparrotslingon

Vilda smaker, syra från lingon, styrka från pepparrot, sötma från honung – det bästa från Norden i en och samma rätt!
Smakrik korvgryta

Precis lagom stark gryta med hetta från curry och chili, som möts upp av söta äpplen och len crème fraîche. Toppa med kalvfond på slutet och få en ännu djupare och mustigare smak.
Larb Moo

Larb härstammar från nordöstra Thailand. Skeda upp den heta och smakfulla röran i späda salladsblad och ät med händerna.
Kryddstark korvgryta

Curry-smaksatt kryddig korvgryta med äpple och purjolök
Köttfärslimpa med mango chutney

Serveras med klassiska tillbehör och svenska smaker.
Köttfärslimpa med löksky

En garanterad favorit i matsalen med pigga smaker som persilja och dijonsenap. Schalottenlökfonden ger en extra fin och fyllig smak i både köttfärs och löksky.
Helstekt fläskkarré med brysselkål och bacon

Såsen bjuder på hetta från chili, syra från lime och sälta från sojan. Tillsammans lyfter de karrén till nya höjder. Toppa gärna såsen med brynt schalottenlökfond för en ännu kraftigare och rundare smak.
Chiligryta Wild West

Gott och smidigt sätt att få resa till vilda western.