Wonton soppa med fläskfärs och räkor

En riktig asiatisk klassiker är Wonton soup. Vi använder Mrs Cheng’s japanska soja för att ge vår buljong den där perfekta balansen mellan sälta, djup och umami – utan att ta över andra smaker. Basen gör vi på Touch of Taste Kycklingfond, ingefära och vitlök och fyllningen på fläskfärs, räkor och soja. Resultatet blir en soppa som värmer, mättar och imponerar. Passar lika bra på dagens lunch som på kvällsmenyn!
Shoyu Ramen med sidfläsk, lökolja och sojasås

Shoyu betyder sojasås på japanska och är den smaksättare som ger ramen sin djupa umami, runda fyllighet och balanserade sälta. Mrs Cheng’s japanska soja är bryggd i Kina, gjord på fermenterade sojabönor och klassad som First grade – perfekt för att lyfta varje sked ramen till nya höjder. Bjud på en smakresa till Tokyo med vår variant av Shoyu ramen.
Köttbullar Piccata med tomatsås

Här är den klassiska rätten Piccata Milanese i en ny modern form – Piccata Milanese Köttbullar. Saftiga köttbullar, serverade i en mustig tomatsås, samsatta med Kalvfond för att ge köttbullarna en fyllig mustighet. Tomatsåsen smaksätter vi med Grönsaksfond för att få en fyllig, rund smak på såsen.
Kra pow

Det asiatiska köket är ett av världens mest populära och en av anledningarna till detta är alla ljuvliga smaker. Fisksås, chili, umami, soja, lime och mycket annat ger rätterna sin unika prägel och kryddningen är verkligen A och O när maten ska tillagas. Testa vårt recept på Kra Pow!
Farfalle med broccolisås och bacon

Vilken pasta passar bättre på våren än farfalle – fjärilspastan? Här i en krämig broccolisås som är smaksatt med grönsaksfond och toppad med stekt gyllene bacon och broccoli.
Adobo med sidfläsk

Viltfärsbiffar med pepparrotslingon

Vilda smaker, syra från lingon, styrka från pepparrot, sötma från honung – det bästa från Norden i en och samma rätt!
Smakrik korvgryta

Precis lagom stark gryta med hetta från curry och chili, som möts upp av söta äpplen och len crème fraîche. Toppa med kalvfond på slutet och få en ännu djupare och mustigare smak.
Larb Moo

Larb härstammar från nordöstra Thailand. Skeda upp den heta och smakfulla röran i späda salladsblad och ät med händerna.
Kryddstark korvgryta

Curry-smaksatt kryddig korvgryta med äpple och purjolök
Köttfärslimpa med mango chutney

Serveras med klassiska tillbehör och svenska smaker.
Köttfärslimpa med löksky

En garanterad favorit i matsalen med pigga smaker som persilja och dijonsenap. Schalottenlökfonden ger en extra fin och fyllig smak i både köttfärs och löksky.