Wonton soppa med fläskfärs och räkor

Wonton soppa med fläsk och räkor

En riktig asiatisk klassiker är Wonton soup. Vi använder Mrs Cheng’s japanska soja för att ge vår buljong den där perfekta balansen mellan sälta, djup och umami – utan att ta över andra smaker. Basen gör vi på Touch of Taste Kycklingfond, ingefära och vitlök och fyllningen på fläskfärs, räkor och soja. Resultatet blir en soppa som värmer, mättar och imponerar. Passar lika bra på dagens lunch som på kvällsmenyn!

Shoyu Ramen med sidfläsk, lökolja och sojasås

Shoyu ramen med sidfläsk, lökolja och sojasås

Shoyu betyder sojasås på japanska och är den smaksättare som ger ramen sin djupa umami, runda fyllighet och balanserade sälta. Mrs Cheng’s japanska soja är bryggd i Kina, gjord på fermenterade sojabönor och klassad som First grade – perfekt för att lyfta varje sked ramen till nya höjder. Bjud på en smakresa till Tokyo med vår variant av Shoyu ramen.

Köttbullar Piccata med tomatsås

Köttbullar Piccata med tomatsås och ris

Här är den klassiska rätten Piccata Milanese i en ny modern form – Piccata Milanese Köttbullar. Saftiga köttbullar, serverade i en mustig tomatsås, samsatta med Kalvfond för att ge köttbullarna en fyllig mustighet. Tomatsåsen smaksätter vi med Grönsaksfond för att få en fyllig, rund smak på såsen.

Kra pow

Kra pow

Det asiatiska köket är ett av världens mest populära och en av anledningarna till detta är alla ljuvliga smaker. Fisksås, chili, umami, soja, lime och mycket annat ger rätterna sin unika prägel och kryddningen är verkligen A och O när maten ska tillagas. Testa vårt recept på Kra Pow!

Farfalle med broccolisås och bacon

Farfalle med broccolisås och bacon

Vilken pasta passar bättre på våren än farfalle – fjärilspastan? Här i en krämig broccolisås som är smaksatt med grönsaksfond och toppad med stekt gyllene bacon och broccoli.

Smakrik korvgryta

Precis lagom stark gryta med hetta från curry och chili, som möts upp av söta äpplen och len crème fraîche. Toppa med kalvfond på slutet och få en ännu djupare och mustigare smak.

Larb Moo

Larb härstammar från nordöstra Thailand. Skeda upp den heta och smakfulla röran i späda salladsblad och ät med händerna.

Köttfärslimpa med löksky

En garanterad favorit i matsalen med pigga smaker som persilja och dijonsenap. Schalottenlökfonden ger en extra fin och fyllig smak i både köttfärs och löksky.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.