Vildsvinsfilé Sous Vide, potatis Wellington och Gin och enbärssås

Vildsvinsfilé Sous Vide med potatis Wellington och Gin- och Enbärssås

När hösten sveper in med sina mustiga smaker är det dags att låta viltet ta plats på menyn. Vi har tagit fram ett recept på vildsvinsfilé sous vide med Potatis Wellington och en fyllig gin- och enbärssås – där Bong Touch of Taste Viltfond förhöjer varje ton och lyfter fram skogens karaktär. Perfekt för restaurang och storkök som vill servera säsongens bästa smaker.

Viltskavsgryta med kantareller

Viltskavsgryta med kantareller

Hösten är här och det är dags för en varm viltskavsgryta med kantareller! Den jordiga smaken av kantareller och viltkött skapar en lyxig, rustik upplevelse.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.