Vildsvinsburgare med Délice de Bourgogne, sockersaltad tomat och sotad lök

Fånga skogens smaker på tallriken med vår vildsvinsburgare med Délice de Bourgogne, sotad lök och sockersaltad tomat – där Bong Touch of Taste Viltfond förhöjer smaken och ger burgaren den där djupa fylligheten som gästerna minns.
Vildsvinsfilé Sous Vide, potatis Wellington och Gin och enbärssås

När hösten sveper in med sina mustiga smaker är det dags att låta viltet ta plats på menyn. Vi har tagit fram ett recept på vildsvinsfilé sous vide med Potatis Wellington och en fyllig gin- och enbärssås – där Bong Touch of Taste Viltfond förhöjer varje ton och lyfter fram skogens karaktär. Perfekt för restaurang och storkök som vill servera säsongens bästa smaker.
Viltskavsgryta med kantareller

Hösten är här och det är dags för en varm viltskavsgryta med kantareller! Den jordiga smaken av kantareller och viltkött skapar en lyxig, rustik upplevelse.
Viltfärsbiffar med pepparrotslingon

Vilda smaker, syra från lingon, styrka från pepparrot, sötma från honung – det bästa från Norden i en och samma rätt!