Sötpotatisaioli

Vi älskar aioli till våra moules frites och har valt att sätta en twist på den! Istället för att göra den på en traditionsenlig majonnäs gör vi den istället på sötpotatis, vilket ger såsen en puréliknande konsistens som blir himmelskt god!
Crab cakes

Testa våra delikata crab cakes! Lika lätta att laga och förbereda som utsökta att äta. Smaken på dem lyfts till ytterligare nivåer med Bong Touch of Taste Grönsaksfond – bara droppa i och smaka av!
Tuna melt

Att tonfisk är en populär fisk att servera råder det inget snack om. Så när amerikanerna började servera fisken i en sandwich var det genast många som tog efter. Vi har tagit fram ett eget recept på en klassisk Tuna Melt.
Tre dipper till räkfrossan

Det är dags att räkfrossa! Och till det behövs kalla och goda såser. Vi har tagit fram recept på tre stycken som matchar räkorna perfekt. Det blir örtigt, syrligt och umami!
Svampgryta med tomat

Härlig smakrik svampgryta med grönsaksbuljong som bas och massor med härliga grönsaker som paprika, zucchini, lök och både torra och färska örter. Svampfond och Brynt Lökfond i slutet ger en härlig smakexplosion!
Asiatisk Portabello

Smakrik buljong med stekt portabellosvamp som pudrats innan stekning med torkad buljong innan resterade ingredienser tillsätts. Portabellon serveras med pac choi och ris. Superenkelt och supergott!
Chop Suey

Härlig Chop Suey med kyckling och grönsaker! Buljongen får fyllig och rund smak av hönsbuljong. Servera med exempelvis pilaffris som fått koka i buljong.
Avokadosoppa

Ljuvligt krämig avokadosoppa fullproppad med näringsämnen och ljuvligt god! Soppan får fin smak av citron och kycklingfond och servera gärna med tortillachips, crème fraiche, lime och toppa med koriander.
Grillspett på lammfärs

Härliga grillade lammfärsspett smaksatta med riven lök, ägg, färska kryddor och Brynt Lökfond.
Farfalle med broccolisås och bacon

Vilken pasta passar bättre på våren än farfalle – fjärilspastan? Här i en krämig broccolisås som är smaksatt med grönsaksfond och toppad med stekt gyllene bacon och broccoli.
Sandefjordsås

Sandefjordsås är en norsk smörsås som består av lika delar vispgrädde, crème fraiche och smör som sedan smaksätts med dill, gräslök och rom. Såsens krämiga och milda konsistens gör att den passar utmärkt till fisk- och skaldjursrätter.
Beurre Blanc

Beurre Blanc är en klassisk fransk smörsås som serveras till fisk och skaldjur. Går snabbt att tillaga och är lätt att smaksätta som man vill. Perfekt för när man flera fiskrätter på menyn! Vår Beurre Blanc har vi smaksatt med lite fiskfond.