Korvtopping – Texas Chili dog

En Texas chili dog är alltid en publikfavorit – särskilt när högrevschilin får sjuda länge med rätt kryddor. Här gör Touch of Taste Kalvfond stor skillnad och ger chilin det där djupa, mustiga smakdjupet som lyfter hela serveringen. Toppat med smält ost, rostad lök och rå lök blir det en rejäl och smakrik korv som funkar perfekt att servera i både små som större volymer.
Korvtopping – Thai Style

Att lyfta en enkel korvservering i restaurang eller storkök behöver inte vara svårt. Med smarta toppings och en riktigt bra smaksättare får du snabbt mycket smak för liten insats. En Thai Style-inspirerad korv med stark senap, strimlad grön mango och en Green Curry-mayo blir både fräsch och full av karaktär – och här gör Touch of Taste Grönsaksfond hela skillnaden genom att ge såsen djup och rundhet. Perfekt när du vill skapa något som känns genomarbetat även i större volymer.
Korvtopping – Mexican Style

En chili cheese-korv blir snabbt något extra med rätt topping. Grillad majs, picklad jalapeño och smulad queso fresco ger fräsch hetta och härlig sötma, men det är chipotlemayon som gör hela skillnaden. Genom att smaksätta den med Touch of Taste Brun Kalvfond får såsen ett djup som lyfter hela serveringen – perfekt när du vill skapa mycket smak med små medel.
Aubergine med grillad njurtapp och chutney

Buljong kan du använda på fler sätt än det traditionella viset – här använder vi den till att krydda auberginen. Och på tallriken binds allt samman – den kryddiga auberginen, den mustiga chutneyn och det saftiga köttet – en helhet där buljongen har förstärkt varje enskild del utan att för den delen dominera.
Hachis Parmentier gratäng

I skolköket ska maten mätta många – men också vara hållbar och smakrik. Här gör Bong Touch of Taste fonder skillnad. Hachis Parmentier är en svinnsmart gratäng där köttrester får nytt liv med lök, rotfrukter och fond – toppat med ostigt mos och gratinerat till perfektion.
Köttbullar Piccata med tomatsås

Här är den klassiska rätten Piccata Milanese i en ny modern form – Piccata Milanese Köttbullar. Saftiga köttbullar, serverade i en mustig tomatsås, samsatta med Kalvfond för att ge köttbullarna en fyllig mustighet. Tomatsåsen smaksätter vi med Grönsaksfond för att få en fyllig, rund smak på såsen.
Polpette – Kalvköttbullar med saffran och kronärtskockspuré

Riktigt saftiga Polpette på kalvfärs är en riktig italiensk favorit med smak från basilika, soja och Brun Kalvfond. Servera dem med en krämig kronärtskockspuré, smaksatt med Brynt Lökfond, smör, vitlök och parmesan – en perfekt balans av umami, sälta och fyllighet.
Kål och kalv

Vitkål är både nyttigt, gott och billigt och går att tillaga på flera sätt! Här tipsar vi om Kål och kalv, en rätt där vi varvar brynt kalvlägg med vitkål i en stor kastrull på spisen. För att höja smaken tillsätter vi Bong Touch of Taste Ljus Kalvfond. Superenkelt och supergott!
Kra pow

Det asiatiska köket är ett av världens mest populära och en av anledningarna till detta är alla ljuvliga smaker. Fisksås, chili, umami, soja, lime och mycket annat ger rätterna sin unika prägel och kryddningen är verkligen A och O när maten ska tillagas. Testa vårt recept på Kra Pow!
Bao buns med pulled beef

Bao buns är en läcker asiatisk streetfoodrätt som blivit en favorit för många. Vi har valt att fylla våra bao buns med högrev kryddat med asiatiska smaker. Och för att lyfta dessa ytterligare tillsätter vi Touch of Taste Brun Kalvfond som med sitt höga köttinnehåll ger rätten karaktär.
Oxgryta med Chorizo
Dubbelmarinerad rostbiff