Boeuf Bourguignon

Panerad oxbringa med ljummen sallad

Skånsk senap, närodlade rotfrukter och ett Kajsa Warg-inspirerat recept borgar för rena nordiska smaker. Lite kalvfond i den kalla såsen gör underverk för smaken. Så enkelt, så gott!
Högrev med äpple och ingefära

Den perfekta lunchrätten eftersom den bara blir godare ju längre den står. Sockerärtorna, äpplena och löken tillför friskhet och krisp på slutet.
Färsbiffar med fetaost

Den enkla goda klassiska pannbiffen n Denna mustiga gryta sprider härliga dofter av citron och medelhav. år högre höjder.
Chiligryta med öl

Sötman och beskan från ölen dansar fint i takt med hettan från chilin och alla smakrika ingredienser. Koka köttet tills det gett upp allt motstånd, sen är det bara för smaklökarna att kapitulera.
Bibimbap

Betyder ”blandat mål”- en välkänd nationalrätt i Sydkorea. Vårt recept serveras tillsammans snabbpicklad gurka, sriracha mayo och inlagda groddar.
Bàhn Mi

En slags Vietnamesisk fylld baguette. Denna variant med smakfullt marinerat nötkött och krispiga salladsblad.
Kryddstark korvgryta

Curry-smaksatt kryddig korvgryta med äpple och purjolök
Köttfärslimpa med mango chutney

Serveras med klassiska tillbehör och svenska smaker.
Köttfärslimpa med löksky

En garanterad favorit i matsalen med pigga smaker som persilja och dijonsenap. Schalottenlökfonden ger en extra fin och fyllig smak i både köttfärs och löksky.
Chiligryta Wild West

Gott och smidigt sätt att få resa till vilda western.