Oxgryta med Chorizo
![Oxgryta med chorizo](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2023/09/GBFoodservice_GrytaChorizo_Sep23_2048x1366-1024x683.jpg)
Dubbelmarinerad rostbiff
![Dubbelmarinerad rostbiff](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2023/06/Dubbelmarinerad-rostbiff_web-1024x683.jpg)
Chiligryta
![Chiligryta](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/11/GBFoods_Fonder_2048x1366-1024x683.jpg)
Bräserad oxsvans
![Bräserad oxsvans](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/11/GBFoods_Oxsvans_2048x1366-1024x683.jpg)
Yakitorispett med biff
![Recept Yakitorispett med biff](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/09/Recept-Yakitorispett-med-biff-1024x520.jpg)
Biff Tataki
![](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/09/Recept-Biff-Tataki-1024x518.jpg)
Tripple Onions Burger
![recept triple onions burger](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/03/recept-triple-onions-burger-1024x512.jpeg)
Oxfilé med betor, kål och rödvinssås
![recept oxfile med betor, kål och rödvinssås](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/03/recept-oxfile-med-betor-kål-och-rödvinssås-1024x512.jpg)
Kalops
![](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/03/blog-Gryta-–-en-maträtt-som-både-mättar-och-värmer-1024x518.jpg)
Boeuf Bourguignon
![](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/03/blog-En-fransk-favorit-som-1024x518.jpg)
Panerad oxbringa med ljummen sallad
![](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/02/recept-Panerad-oxbringa-med-ljummen-sallad-1024x518.jpg)
Skånsk senap, närodlade rotfrukter och ett Kajsa Warg-inspirerat recept borgar för rena nordiska smaker. Lite kalvfond i den kalla såsen gör underverk för smaken. Så enkelt, så gott!
Högrev med äpple och ingefära
![](https://thegbfoodservice.se/wp-content/uploads/sites/9/2022/02/recept-Högrev-med-äpple-och-ingefära-1024x518.jpg)
Den perfekta lunchrätten eftersom den bara blir godare ju längre den står. Sockerärtorna, äpplena och löken tillför friskhet och krisp på slutet.