Rostad brysselkål med parmesan och vitlök
I Sverige kanske vi relaterar brysselkål främst med julmat, men den går utmärkt att använda i flertalet rätter och servera både i pasta och i sallad. Vi vill tipsa om att rosta den gröna lilla kålen med parmesan och vitlök, toppad med olivolja och Touch of Taste Brynt Lökfond. Fonden ger kålen ett extra lyft då den tillför smak av brynt lök. Så enkelt och så vansinnigt gott!
Pizzasallad på svartkål
Här är en variant på pizzasallad där vi bytt ut vitkålen mot svartkål som vi syrar och smaksätter med mynta och Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. Fräscht, krispigt och gott!
Aranchini med Umamimajo
Grillsmör – avokado
Här har vi gjort en lyxig variant på ett kryddsmör där vi bytt ut smöret mot mosad avokado och Philadelphia ost. Det ger ”smöret” en lika krämig och len, men nyttigare bas.
Grillat bröd med räkröra
I vår variant av den klassiska röran blandar vi ner räkor i en krämig bas gjord på Philadelphia ost och crème fraiche. Som smaksättare har vi i några droppar Bong Touch of Taste Grönsaksfond, vilket ger röran en fyllighet och hjälper dessutom till att lyfta fram de övriga smakerna.
Bakad palsternacka med sojamayo och sojarostade solroskärnor
Friterad fingerfood, krispig och god
Coleslaw med äpple & curry
Ett recept på en Kålsallad som är enkel att smaksätta med Touch of Taste fond. Väldigt god som tillbehör eller på salladsbordet.
Krustader med krämig svampstuvning
Ugnsrostade grönsaker i tomatsås
Vansinnigt god, vacker och vegetarisk! Välj om du vill ugnsrosta eller woka grönsakerna. Servera med den smakrika tomatsåsen och matigt matvete.
Kålsallad Fresh
Ett mycket enkelt och uppskattad sallad på buffén. Ett tillbehör som går att kombinera med många rätter eller använda som bas för en matigare sallad med protein på toppen.
Crunchy Gurksallad
Den ska serveras kall, krispig och frisk! En bra motpol och schysst komplement till varma och mustiga rätter.