Bönsallad med sojabönor, ärtor och haricots verts

Bönsallad med sojabönor, ärtor och haricots verts

Gröna sojabönor, ärtor och haricots verts möter citron och Bong Touch of Taste Umamifond i en sallad som lyfter hela buffén. Den här växtbaserade rätten kombinerar fräschör med djup – perfekt för buffén och kallservering i större volymer. Proteinrik, prisvärd och enkel att preppa.

Pastasallad med oliver och grillad paprika

Pastasallad med oliver och grillad paprika

Kall, krämig och full av smak – vår pastasallad med grillad paprika, kapris och oliver får en helt ny dimension med Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. Perfekt för buffé, catering eller lunchservering där varje tugga ska leverera både sälta, syra och umami. Förbereds smidigt i förväg – smaken blir bara bättre med tiden!

Potatissallad med rädisor

Potatissallad med rädisor

Låt inte bufféns trotjänare Potatissalladen bli tråkig – lyft smaken med Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond. Tillsammans med färskpotatis, rädisor, rödlök och kapris skapar fonden en fyllig dressing med djup, sötma och friskhet som håller genom hela serveringen. Perfekt för catering, kyld distribution och somrig à la carte – smaken sitter redan i fonden!

Rostad brysselkål med parmesan och vitlök

Rostad brysselkål med parmesan och vitlök

I Sverige kanske vi relaterar brysselkål främst med julmat, men den går utmärkt att använda i flertalet rätter och servera både i pasta och i sallad. Vi vill tipsa om att rosta den gröna lilla kålen med parmesan och vitlök, toppad med olivolja och Touch of Taste Brynt Lökfond. Fonden ger kålen ett extra lyft då den tillför smak av brynt lök. Så enkelt och så vansinnigt gott!

Pizzasallad på svartkål

Pizzasallad på svartkål

Här är en variant på pizzasallad där vi bytt ut vitkålen mot svartkål som vi syrar och smaksätter med mynta och Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. Fräscht, krispigt och gott!

Grillsmör – avokado

Kryddsmör med avokado

Här har vi gjort en lyxig variant på ett kryddsmör där vi bytt ut smöret mot mosad avokado och Philadelphia ost. Det ger ”smöret” en lika krämig och len, men nyttigare bas.

Grillat bröd med räkröra

I vår variant av den klassiska röran blandar vi ner räkor i en krämig bas gjord på Philadelphia ost och crème fraiche. Som smaksättare har vi i några droppar Bong Touch of Taste Grönsaksfond, vilket ger röran en fyllighet och hjälper dessutom till att lyfta fram de övriga smakerna.

Coleslaw med äpple & curry

Ett recept på en Kålsallad som är enkel att smaksätta med Touch of Taste fond. Väldigt god som tillbehör eller på salladsbordet.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.