Aranchini med Umamimajo
Grillsmör – avokado
Här har vi gjort en lyxig variant på ett kryddsmör där vi bytt ut smöret mot mosad avokado och Philadelphia ost. Det ger ”smöret” en lika krämig och len, men nyttigare bas.
Grillat bröd med räkröra
I vår variant av den klassiska röran blandar vi ner räkor i en krämig bas gjord på Philadelphia ost och crème fraiche. Som smaksättare har vi i några droppar Bong Touch of Taste Grönsaksfond, vilket ger röran en fyllighet och hjälper dessutom till att lyfta fram de övriga smakerna.
Bakad palsternacka med sojamayo och sojarostade solroskärnor
Friterad fingerfood, krispig och god
Coleslaw med äpple & curry
Ett recept på en Kålsallad som är enkel att smaksätta med Touch of Taste fond. Väldigt god som tillbehör eller på salladsbordet.
Krustader med krämig svampstuvning
Ugnsrostade grönsaker i tomatsås
Vansinnigt god, vacker och vegetarisk! Välj om du vill ugnsrosta eller woka grönsakerna. Servera med den smakrika tomatsåsen och matigt matvete.
Kålsallad Fresh
Ett mycket enkelt och uppskattad sallad på buffén. Ett tillbehör som går att kombinera med många rätter eller använda som bas för en matigare sallad med protein på toppen.
Crunchy Gurksallad
Den ska serveras kall, krispig och frisk! En bra motpol och schysst komplement till varma och mustiga rätter.
Crispy Couscous
Det är enkelt att göra god couscous med Asian fonds. Smaka av i kokvattnet och du får ett smakrikt och mustigt tillbehör.
Chili Picklad Rödlök
Klassisk 1-2-3 lag med en Touch of Asia. Ett tillbehör som är enkelt att kombinera och toppa rätter och sallader med. Ger även en trevlig färg på resultatet.