Grillsmör – avokado

Kryddsmör med avokado

Här har vi gjort en lyxig variant på ett kryddsmör där vi bytt ut smöret mot mosad avokado och Philadelphia ost. Det ger ”smöret” en lika krämig och len, men nyttigare bas.

Grillat bröd med räkröra

I vår variant av den klassiska röran blandar vi ner räkor i en krämig bas gjord på Philadelphia ost och crème fraiche. Som smaksättare har vi i några droppar Bong Touch of Taste Grönsaksfond, vilket ger röran en fyllighet och hjälper dessutom till att lyfta fram de övriga smakerna.

Coleslaw med äpple & curry

Ett recept på en Kålsallad som är enkel att smaksätta med Touch of Taste fond. Väldigt god som tillbehör eller på salladsbordet.

Ugnsrostade grönsaker i tomatsås

Vansinnigt god, vacker och vegetarisk! Välj om du vill ugnsrosta eller woka grönsakerna. Servera med den smakrika tomatsåsen och matigt matvete.

Kålsallad Fresh

Ett mycket enkelt och uppskattad sallad på buffén. Ett tillbehör som går att kombinera med många rätter eller använda som bas för en matigare sallad med protein på toppen.

Crunchy Gurksallad

Den ska serveras kall, krispig och frisk! En bra motpol och schysst komplement till varma och mustiga rätter.

Crispy Couscous

Det är enkelt att göra god couscous med Asian fonds. Smaka av i kokvattnet och du får ett smakrikt och mustigt tillbehör.

Chili Picklad Rödlök

Klassisk 1-2-3 lag med en Touch of Asia. Ett tillbehör som är enkelt att kombinera och toppa rätter och sallader med. Ger även en trevlig färg på resultatet.

Tack för att du
kontaktar oss

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi delar med oss av lätt- och snabblagade recept och kunskap om matlagning från grunden.